Product info

Hvorfor bruke CANNA AQUA?

Hydroponiske dyrkere som virkelig ønsker det beste av det beste, velger CANNA AQUA. CANNA AQUA-produktserien består av næringsstoffene CANNA Aqua Vega og Aqua Flores, og CANNA Aqua Clay Pebbles.

CANNA Aqua Vega- og Aqua Flores-næringsstoffer er unike i forhold til alle andre eksisterende næringsformler. Fordeler med CANNA AQUA-næringsstoffer:

  • Nøyaktig kontroll av næringsstoffer betyr større avlinger
  • Brukervennlig, pH-verdien behøver ikke justeres

Vanlige spørsmål om produktlinje

Jeg bruker et resirkuleringssystem. Burde jeg bruke HYDRO eller AQUA?

CANNA har spesielt utviklet CANNA AQUA or resirkuleringssystemer. CANNA HYDRO bør brukes når du bruker et hydroponisk system. Husk å ikke bland disse sammen.

Ikke sats alle pengene dine på en hest

To pumper kan brukes til å tilføre næringsløsningen til plantene for å sikre at de ikke tørke ut, hvis en av de to pumpene svikter.

Luft og pH

Hvis du har luftpumper i næringsreservoaret, husk at disse kan øke pH-verdien.

Rotvekst

Følg nøye med på røttene. Hvis ikke vil de vokse inn i dreneringshullene. Dette vil blokkere dreneringen og systemet vil stoppe sirkuleringen.

Oppbevar næringsstoffene i mørket

Lys bryter ned jernchelater! På grunn av dette er det svært viktig å sørge for at næringsløsningen ikke blir utsatt for ultrafiolett lys. Lys forårsaker også at algene vokser i næringsløsningen, noe som kan føre til blokkeringer. I tillegg kan algene ta opp næringselementer og føre til at det oppstår mangel på næringsstoffer.

Mengder med næringsstoffer

Hold oversikt over mengden av næringsstoffer og tilsetningsstoffer du tilsetter hver tank, med næringsstoffene du blander. Du har du et godt utgangspunkt for neste gang!

Næringstank

Ta deg god tid til å fortynne og justere næringstanken! Dette er viktig for vekst, blomstring og utvikling av plantene, og vil gi de beste resultatene.

Tilsette syre til vann

Når du fortynner et surt produkt skal du alltid tilsette syre til vann og aldri tilsett vann til syre, fordi hvis det spruter vil det føre til brannskader på huden eller i øynene dine!

CANNAZYM og Clay Pebbles

CANNAZYM forlenger levetiden til lecakulene og andre vekstmedier fordi den bryter ned døde røtter.

Skyll lecakulene

Lecakuler kan ha et høyt saltinnhold. Ved å skylle kulene med vann, kan disse skadelige saltene vaskes bort. En ytterligere fordel med dette er at støvpartiklene også blir skylt vekk og disse kan ha forårsaket blokkeringer.

Opprett dyrkningsplanen din
Grow Guide