Product info

Hvorfor bruke CANNA COCO?

Kokosdyrkere som virkelig ønsker det beste av det beste, velger CANNA COCO. Det er en avansert kombinasjon av høyverdige kokossubstrater og gjødsel som garanterer de beste resultatene. Fordeler med CANNA COCO:

  • CANNA COCO stimulerer rotutvikling
  • Miljøvennlig
  • Enkel dyrking
  • CANNA COCO lagrer vann og næringsstoffer

Vanlige spørsmål om produktlinje

Store planter

Ikke ha for mange planter per kvadratmeter. Plantene blir vanligvis større med CANNA COCO og vil trenge mer plass enn hvis de plantes i steinull eller blomsterjord.

Oppbevar næringsstoffene i mørket

Lys bryter ned jernchelater! På grunn av dette er det svært viktig å sørge for at næringsløsningen ikke blir utsatt for ultrafiolett lys. Lys forårsaker også at algene vokser i næringsløsningen, noe som kan føre til blokkeringer. I tillegg kan algene ta opp næringselementer og føre til at det oppstår mangel på næringsstoffer.

Mengder med næringsstoffer

Hold oversikt over mengden av næringsstoffer og tilsetningsstoffer du tilsetter hver tank, med næringsstoffene du blander. Du har du et godt utgangspunkt for neste gang!

Næringstank

Ta deg god tid til å fortynne og justere næringstanken! Dette er viktig for vekst, blomstring og utvikling av plantene, og vil gi de beste resultatene.

COGr

Når du dyrker i plantebrett med et lukkbart dreneringssystem er det lettere å begynne med innsnitt i dreneringen deretter tilsette COGr og fylle plantebeholderen med bufferoppløsning.

Tilsette syre til vann

Når du fortynner et surt produkt skal du alltid tilsette syre til vann og aldri tilsett vann til syre, fordi hvis det spruter vil det føre til brannskader på huden eller i øynene dine!

Vanning Coco

Det er ikke nødvendig å vanne med CANNA COCO før planting. Det anbefales å dryppe Coco med næringsløsning (2 ml CANNA Coco A og 2 ml Coco B /liter; pH 5,2-6,2) til drenering oppstår. Coco inneholder nå nok næringsstoffer og vann for et par dager. I tillegg garanterer riktig temperatur (20-25 °C) og høy luftfuktighet en optimal start.

Opprett dyrkningsplanen din
Grow Guide