Takket være de spesielle egenskapene til kokossubstrathar ikke CANNA COCO en Vega- og Flores-variant, men det er en unik sammensetning for både vekst- og blomstringsfasen. Vi kan ikke gjøre ting enklere enn det! CANNA COCO er lett å bruke, oppløses direkte og er svært egnet for dyrking i alle vanningssystemer, som f.eks. hydroponiske systemer, flomsystemer og flo og fjære-systemer.

  Rik på elementer av høy verdi

  Etter år med forskning på plantejord, drenering og bladanalyse har CANNA lyktes i å være den første til å utvikle en gjødsel som er skreddersydd egenskapene til kokossubstrater. CANNA COCO består av høyverdige mineraler CANNA COCO inneholder naturlige chelater og humus- og fulvinsyrer som gir planten det optimale næringsopptaket. Dyrkere i hele verden har vært entusiastisk i årevis over den eksplosive veksten og rikelig blomstringen med CANNA COCO.

  Hvorfor A- og B-næringsstoffer?

  CANNA COCO-næringsstoffer består av to deler, én A-del og én B-del. Vi skiller mellom disse for en grunn. Hvis noen av elementene i del A og B blir blandet sammen på samme tid, lager de blokkeringer. Planten kan ikke absorbere dette. Dette er grunnen til at du først skal tilføre A-komponenten og deretter B-komponenten!

  Additional info

  Tilleggsinfo

  Image
  CANNA Coco A & B
  Tilgjengelig i
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info