CANNA er produsent av næringsstoffer og vekstmedier for dyrking av hurtigvoksende planter. Helt siden etableringen på begynnelsen av 90-tallet har alle produktene blitt vitenskapelig testet før de blir tilgjengelige på markedet. Men selv før selskapet ble etablert var allerede grunnleggerne vitenskapelig pionerer innen planter.

CANNA kontrollerer hele produksjonskjeden. Fra utvikling til forskning, via markedsføring og salg til den unike miljøvennlige produksjonsserien. CANNA har også sin egen logistikkavdeling og selvfølgelig et laboratorium. Her avdekker engasjerte forskere naturens hemmeligheter. Lidenskapen for planter vises i CANNAs kvalitetsprodukter. År med intensiv forskning ligger bak lanseringen av hvert produkt.

Kvaliteten overbeviser

CANNA ble tildelt førstepremien for sine revolusjonerende planteprodukter på en prestisjefylt årlig messe i Nederland for dyrking innen hydroponikk og plantejord.

Vi er de nederlandske ekspertene og den internasjonalt anerkjent lederen innen intelligente planteteknologier. Vi hjelper deg å dyrke favorittplantene dine i kokosponi (cocoponics), hydroponikk og plantejord.

Det er en kombinasjon av sunn fornuft og sjeldent engasjement. Siden 1979 har grunnleggeren vår søkt på planeten vår etter aktive planter og mineraler for bedre plantehelse og -trivsel. Mange års erfaring, inspirasjon fra urfolk og den nyeste teknologien innen planteforskning har kulminert i effektive formler som muliggjør og garanterer at alle, inkludert uerfarne dyrkere kan oppnå fantastiske resultater! De næringsrike planteprodukter våre er rene, enkle, lette å bruke og skader ikke miljøet, takket være at vi bruker vår banebrytende teknologi.

Hvert CANNA-produkt er laget med kjærlighet og tilbyr deg de beste avlingene som er mulig ved bruk av et bestemt vekstmedium eller en dyrkingsmetode. Hemmeligheten bak CANNAs intelligente produkter finnes i en nøye balansert og integrert blanding av de fineste hoved- og sporelementene for hvert vekstmedium og gjødselkombinasjon.

I dag er CANNA tilgjengelig over hele Europa, Australia, Nord-Amerika, Midtøsten og Afrika. Vi har blitt kåret av dyrkere rundt om i verden som verdens beste merkevare innen planteteknologier. Kvaliteten overbeviser!

«Vær beskjeden»

Er en setning som nærmest er laget for CANNA. Selv om smarte markedsføringstriks ser ut til å være normen i dag, kan vi klappe oss selv på ryggen fordi det er ikke slik vi opererer. Vi foretrekker at produktene våre taler for seg. Det faktum at profesjonelle dyrkere i fjorten land sverger til CANNA og at våre produkter tilbys i mer enn 95 % av butikkene som spesialiserer seg på planter, virker som tilstrekkelig bevis på at vår filosofi bærer frukt.

Profesjonalitet

Lagånd og kjærlighet for planter er bare noen av nøkkelordene som kjennetegnet CANNAs forretningsfilosofi. Det må jo være åpenbart at CANNA er mye mer enn bare en gjødselprodusent. Vi skiller oss ut ved at vi har hele produksjonsprosessen i våre egne hender. Fra utvikling og forskning til den unike miljøvennlige produksjonsserien, og vår ekstremt raske leveringsavdeling. CANNA som eneste produsent av næringsstoffer har sitt eget laboratorium og forskningsområder hvor spesialiserte forskere daglig avdekke naturens hemmeligheter. Vi tror at ved å beholde så mange faktorer som mulig i våre egne hender, vil vi være i stand til å tilby et produkt av gjennomgående høy kvalitet.

Fremgang med omsorg

Basert på tiår med erfaring innen dyrking og intenst samarbeid med andre pionerer, har CANNA samlet et enormt kunnskapsreservoar som ikke kan matches av andre. Denne sjeldne kombinasjonen av faglig kunnskap og entusiasme har i løpet av sju år førte til en serie av produkter med svært høy kvalitet. Ikke et eneste CANNA-produktet blir bare sendt rett ut på markedet. Det er kun når vi er 100 % sikker på at et produkt vil ha optimal ytelse at vi gjør det tilgjengelig på markedet.

Men for oss er det fortsatt ikke godt nok. Vi må også være helt sikker på hvorfor noe fungerer, så vi kan forsikre oss om at det ikke blir noen ubehagelige overraskelser på et senere tidspunkt. For å få en oversikt over alle mulige forhold foretar vi også en utvidet undersøkelse med mennesker i ulike land som jobber innen dyrkevirksomheter. Derfor vil vi aldri lansere et produkt på markedet før det er klart.
Uansett hvor fristende det noen ganger måtte være, å være på markedet for å løse dagens utfordringer vet vi at det altfor ofte fører til kortsiktige løsninger.

About us

Laget for fagfolk

Vi tror at den seriøse dyrkeren vet hvordan man skal beregne verdien til den profesjonelle tilnærmingen vår. Vi er av den oppfatning at den som tar dyrkeren på alvor, behandler utviklingen av et nytt produkt med lik respekt. Og det er ikke en prosess som du kan fullføre på et par uker.

For CANNA er forskning av avgjørende betydning. Tross alt har dette store konsekvenser for sluttbrukeren. Derfor tar vi den tiden vi mener er nødvendig med tanke på utvikling av et nytt produkt, og i gjennomsnitt tar dette faktisk to år. En periode der et team av høyt utdannede spesialister utrettelig ser på alle aspektene til et nytt produkt. Det at vi legger så mye vekt på dette gjør at vi kan stå urokkelig bak produktene våre. Og det slutter ikke når et produkt har blitt solgt i butikken.

Etter-salg-service er for oss en uunnværlig del av virksomheten. Vi holder kontakt med sluttbrukerne via forhandlernettverket vårt og tar eventuelle problemer som oppstår svært alvorlig. Tilbakemelding fra de i feltet er ikke bare et kjærkomment tilskudd til forskningen vår. Den største tilfredsheten i arbeidet vårt får vi når en kunde er fornøyd med sluttresultatet.

Pionerer

CANNAs grunnleggere var misfornøyd med det eksisterende og svært begrensede utvalget av gjødsel som fantes på den tiden. Så de utviklet et næringsstoff som raskt ble en suksess og en butikkeier la merke til at kvaliteten på avlingene som dyrkes på mineralull ble dramatisk forbedret. Resultatene ble så godt mottatt at CANNAs førstefødte tvillinger, CANNA Vega og CANNA Flores (selges nå under navnet CANNA Hydro Vega/Flores) ble raskt satt i produksjon.

Dette markerte starten på en virksomhet som i løpet av bare noen få år ville utvikle de mest innovative og pålitelige konstantene for bruk i dyrking. Denne innovative tilnærmingen viste seg å ikke bare være utmerket til bruk i produksjon av betongprodukter. Også i detaljene virker det som CANNA oppfyller en banebrytende funksjon. Et resultat er standard blandingsforhold på 1:250 for næringsstoffer som ble introdusert av CANNA.