Product info

Hvorfor bruke CANNA HYDRO?

CANNA HYDRO er det beste næringsstoffet for å dyrke med inerte substrater som steinull. Det brukes spesielt til hydroponiske systemer; dette er systemer hvor dreneringsvannet dreneres vekk eller såkalte åpne hydroponiske systemer.

  • Med CANNA HYDRO kan du dyrke med presisjon.
  • Det er ingen skadelige ballaststoffer i HYDRO-næringsstoffet.
  • CANNA HYDRO kommer i forskjellige utgaver for hardt og bløtt vann.

Vanlige spørsmål om produktlinje

Jeg bruker et resirkuleringssystem. Burde jeg bruke HYDRO eller AQUA?

CANNA har spesielt utviklet CANNA AQUA or resirkuleringssystemer. CANNA HYDRO bør brukes når du bruker et hydroponisk system. Husk å ikke bland disse sammen.

Bløtgjør steinull før bruk

Bruk aldri rå steinull! pH-verdien er for høy. Bløtgjør alltid steinull før du bruker den for første gang. Bløtgjør med vann eller en næringsblanding med pH-en justert til 5 og en EC på omtrent 1,3. I tillegg til å korrigere pH og EC sikrer også en forhåndsbløting en jevn fordeling av næringsløsningen i hele blokken.

Oppbevar næringsstoffene i mørket

Lys bryter ned jernchelater! På grunn av dette er det svært viktig å sørge for at næringsløsningen ikke blir utsatt for ultrafiolett lys. Lys forårsaker også at algene vokser i næringsløsningen, noe som kan føre til blokkeringer. I tillegg kan algene ta opp næringselementer og føre til at det oppstår mangel på næringsstoffer.

Sørg for at blokkene står horisontalt

Sørg for at steinullblokkene står horisontalt. Hvis de ikke står helt horisontalt vil fuktigheten ende opp i enden av blokken. Dette kan bety at noen planter blir alt for tørre mens andre blir for våte.

Mengder med næringsstoffer

Hold oversikt over mengden av næringsstoffer og tilsetningsstoffer du tilsetter hver tank, med næringsstoffene du blander. Du har du et godt utgangspunkt for neste gang!

Måle EC

Husk å ikke bare måle EC-verdien i gjødsel- og dreneringsvannet regelmessig, du må også huske å måle EC-verdien i substratet også.

Hydro A og B

Du kan enkelt skille mellom CANNA Hydro A- og B-produkter fordi A-flaskens innhold er farget og B-flaskens innhold er fargeløs.

Næringstank

Ta deg god tid til å fortynne og justere næringstanken! Dette er viktig for vekst, blomstring og utvikling av plantene, og vil gi de beste resultatene.

RHIZOTONIC og pH

Hvis du bruker CANNA RHIZOTONIC tilsett alltid denne i gjødselvannet før du justere pH-en; CANNA RHIZOTONIC er et naturlig pH-pluss-produkt.

Tilsette syre til vann

Når du fortynner et surt produkt skal du alltid tilsette syre til vann og aldri tilsett vann til syre, fordi hvis det spruter vil det føre til brannskader på huden eller i øynene dine!

CANNAZYM og Clay Pebbles

CANNAZYM forlenger levetiden til lecakulene og andre vekstmedier fordi den bryter ned døde røtter.

Opprett dyrkningsplanen din
Grow Guide