• De gjør om døde røtter til mineraler og sukker. Dette er viktig fordi disse mineralene og sukrene utgjør en verdifull næringskilde for planten. CANNAZYM består av mer enn 12 forskjellige enzymtyper som tilsettes fra vitaminer og ekstrakter fra ørkenplanter. Disse elementene forbedre opptaket av næringsstoffer og plantens forsvarssystem. I tillegg stimulerer vitaminer produksjon av hormoner.
  • De hjelper til med å danne nye røtter. Vitaminene som lar seg lett absorbere i CANNAZYM stimulerer også planten til å danne nye røtter. Dette forbedrer plantens helse.
  • CANNAZYM hindrer bakterier og skadelige mugg. Døde røtter danner et perfekt miljø for mugg. Det er en trussel mot friske røtter. Muggen føre til at hele planten blir stresset og hemmer ny vekst. CANNAZYM hindrer råtning, så det dannes ingen giftige stoffer og risikoen for sykdom er betydelig redusert.
  • CANNAZYM forbedrer jordmiljøet. En rask nedbryting av rotrestene skaper et balansert hydrologisk regime og god lufting i rotmiljøet.

  CANNAZYM er uunnværlig hvis du skal gjenbruke substrater til dyrking. Rotrestene vil raskt brytes ned og omdannes til nyttige næringsstoffer, infeksjoner vil forhindres og luft-/vannforholdet i rotmiljøet vil bli forbedret. Du kan bruke CANNAZYM under hele vekstsyklusen.

  Additional info

  Tilleggsinfo

  Image
  CANNAZYM
  Tilgjengelig i
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info