Rene elementer for å stimulere blomstring

  CANNA PK 13/14 er en førsteklasses blanding av fosfor og kalium som tilsettes i blomstringsfasen. Begge elementer spiller en viktig rolle under plantens generative fase. Takket være en spesiell produksjonsprosess har CANNA klart å kombinere rent fosfor og kalium i svært høye konsentrasjoner. Dette gjør PK 13/14 tilgjengelig for planten raskt og direkte.

  Fosfor (P) er et makronæringsstoff for alle planter. Det spiller en viktig rolle i metabolisme og energioverføring. I blomstringsfasen trengs det ekstra fosfor. Fosfor styrker celleveksten i blomster, i tillegg til andre ting.

  Kalium (K) er også et makronæringsstoff. Det finnes i hele planten og er nødvendig for mange av aktivitetene til planten. Det er viktig for transport av vann og næring, og det er ansvarlig for plantens kvalitet og stivhet. I tillegg til dette, kontrollerer det utallige andre prosesser som for eksempel sukkerproduksjon. Kalium sørger for at planten kan produsere nok sukker under blomstringen, som er avgjørende for utvikling av blomstene.

  Perfekt kombinasjon med CANNABOOST

  Det kommer et tidspunkt i plantens utvikling når behovet for fosfor og kalium øker sterkt. Hvis CANNA PK 13/14 tilføres på dette tidspunktet vil du dekke den blomstrende plantens økte behov og fruktene vil oppnå maksimal utvikling. CANNABOOST øker metabolismen og har en styrkende virkning på PK 13/14. Denne perfekte kombinasjonen vil føre til at planten blomstre enda mer.

  Passer for alle medier

  PK 13/14 brukes til alle medier og brukes derfor også til jorddyrking i resirkulerings systemer og til kokosdyrking i hydroponiske systemer. PK 13/14 egner seg både til dyrking innendørs og utendørs.

  Additional info

  Tilleggsinfo

  Image
  CANNA PK 13/14
  Tilgjengelig i
  250ML
  500ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info