• Bedre avling
   CANNABOOST stimulerer utviklingen av nye blomster. På grunn av dette kan fruktene bli tyngre enn normalt. Fordi modningen av frukt foregår mer gradvis, resulterer det i en mer ensartet innhøsting. Noe helt spesielt med CANNABOOST er at den ikke bare er en garanti for større avling, men smaken er også garantert å bli bedre. Noe ekstra for CANNA-dyrkeren!
  • Egnet for bruk med alle vekstmedier og -substrater
   CANNABOOST er en universal blomstringsstimulator, noe som betyr at den kan brukes med et hvilket som helst vekstsystem og i kombinasjon med et hvilken som helst gjødsel, uten unntak. I tillegg til å tilsette CANNABOOST til substratet kan den også brukes som en bladspray (bladgjødsling). Fordelen med dette er at planten kan absorbere blomstringsstimulatoren direkte gjennom bladene.
  • Enda større avling i kombinasjon med PK 13/14
   CANNABOOST er ikke et næringsstoff, men et tilsetningsstoff som øker plantens fotosyntese (en av reaksjonene som utgjør en plantes metabolisme). Denne økningen sørger for at frukter dannes raskere. Næringsstoffenes tilgjengelighet er svært viktig for å oppnå optimale resultater med CANNABOOST. Med CANNA-gjødsling garanteres det at alle næringsstoffene er tilgjengelig. Enda bedre resultater kan oppnås ved hjelp av den pålitelige CANNA-gjødslingen i kombinasjon med CANNA PK 13/14. Dette er fordi PK 13/14 gir planten ekstra blomstringselementer mens CANNABOOST sørger for at det er energi for å kunne bruke disse elementene.
  • Bedre modning og styrket immunforsvar
   CANNABOOST inneholder blomstringsstimulatorer som sørger for kraftig modning. Den inneholder også naturlige blomstringsregulatorer som bidrar til å utvikle frukt mer jevnt og at blomstringen er sterkere. Takket være den forbedrede energireguleringen har planten også tilstrekkelig energi til å motstå sykdommer. Hvis energien ikke er på riktig sted vil sykdommer ofte slå til, akkurat i det øyeblikket når det er katastrofalt for innhøstingen.
  • Fyldigere, kraftigere smak
   Med CANNABOOST er du garantert både større avling og en eksepsjonell smak. Gode avlinger uttrykkes ikke bare i vekt i disse dager. Kvalitet er i ferd med å spille en viktigere rolle, og dette betyr også at smak blir viktigere. Ved å øke hastigheten til fotosyntesen, økes i stor grad sukkerproduksjonen i fruktene. Dette gjør at de bli søtere i smaken og de naturlige aromaene i fruktene vil produseres i høyere konsentrasjoner. Jo sterkere lukten av essensielle oljer i fruktene er, jo mer volum snakker vi om.

  De fleste vitamininnsprøytninger er bare ytterligere næringsstoffer. Ekte vitamininnsprøytning som CANNABOOST øker virkelig metabolismen til en plante, og gjør den sunnere. CANNABOOST er den «nye generasjonen av vitamininnsprøytning».

  Med dette produktet har vi igjen bevist at kvaliteten overbeviser!

  Additional info

  Tilleggsinfo

  Image
  CANNABOOST Accelerator
  Tilgjengelig i
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info