• Stimulerer ny rotvekst for stiklinger og utplanting.
   I tillegg til å stimulere rotvekst til planter som allerede er rotfestet, stimulerer også RHIZOTONIC ny rotvekst for stiklinger og utplanting. De ulike sporelementene og vitaminene som B1 og B2 stimulere produksjonen av hormoner og rotvekst, og gir vakre og sterke hvite røtter.
  • Gjør spiringsprosess raskere når den brukes til å bløtlegge frø før planting.
   Hvis du fortynner RHIZOTONIC (40 ml/10 liter) kan du bruke den til å bløtlegge frø. RHIZOTONIC myker opp frøskallet, noe som gjør det lettere for frøet å springe og spire.
  • Forbedrer planteveksten og kjemiske reaksjoner i planten for å sørge for en sunnere, kraftig og sterkere plante.
   Gode resultater starter med en frisk plante. Fordi RHIZOTONIC stimulerer rotvekst, forbedres også styrken til planten. Dette er spesielt viktig i plantens første uker fordi det er de unge plantene som er mest sårbare. RHIZOTONIC stimulerer ytterligere rotutvikling, øker plantens motstandskraft mot sykdommer og fremmer dens indre og ytre styrke.
  • Hjelper i restitusjonsprosessen til en hvilken som helst plante eller stikling som har vært utsatt for stress på noen som helst måte.
   Mange dyrkere er enige om at plantene komme seg mye raskere fra stressituasjoner hvis bladene har blitt sprayet med RHIZOTONIC. Slike stressituasjoner kan for eksempel oppstå under transport og omplanting. RHIZOTONIC vil også forbedre planter som er usunne eller dårlig utviklet.

  RHIZOTONIC sprayes ofte på bladene og kan ofte brukes som et enkelt middel for å øke pH-verdien i gjødseltanker.

  RHIZOTONIC kan brukes uavhengig av medietype. Den er egnet for dyrking i plantejord og hydrokultur. Du kan bruke den under hele vekstsyklusen. Fra frø til innhøsting!

  Additional info

  Tilleggsinfo

  Image
  CANNA RHIZOTONIC
  Tilgjengelig i
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info