CANNA AQUA

CANNA AQUACANNA AQUA er et brukervennlig utvalg av produkter for gode avlinger i resirkuleringssystemer. Med disse systemene renner ikke dreneringsvannet ut, men det blir gjenbrukt. En av de store fordelene med å dyrke i et resirkuleringssystem er at den bruker mindre næringsstoffer og vann enn de fleste andre systemer. I tillegg er plantene i direkte kontakt med næringsløsningen.

Avlingene blir større med CANNA AQUA på grunn av en grundig kontroll av næringsstofftilførselen i løpet av vekst- og blomstringsfasen. Derfor er det ingen overraskelse at i Storbritannia, der de fleste dyrkere arbeider med lukkede hydroponiske systemer – velger de fleste av dyrkerne innen hydrokultur CANNA AQUA-næringsstoffer og CANNA Aqua Clay Pebbles.

Fordeler med CANNA AQUA

aqua_advantages_content_1

Hydroponiske dyrkere som virkelig ønsker det beste av det beste, velger CANNA AQUA. CANNA AQUA-produktserien består av næringsstoffene CANNA Aqua Vega og Aqua Flores, og CANNA Aqua Clay Pebbles.

CANNA Aqua Vega- og Aqua Flores-næringsstoffer er unike i forhold til alle andre eksisterende næringsformler. Fordeler med CANNA AQUA-næringsstoffer:

  • Nøyaktig kontroll av næringsstoffer betyr større avlinger
  • Brukervennlig, pH-verdien behøver ikke justeres

Dyrkeguide

Tips Skyll lecakulene

Lecakuler kan ha et høyt saltinnhold. Ved å skylle kulene med vann, kan disse skadelige saltene vaskes bort. En ytterligere fordel med dette er at støvpartiklene også blir skylt vekk og disse kan ha forårsaket blokkeringer.

AQUA InfoPaper

AQUA InfoPaper

Vil du vite mer om CANNA AQUA? I dette informasjonspapiret vil vi forklare alt du trenger å vite om å dyrke planter i resirkuleringssystemer.