CANNA AQUA

CANNA AQUACANNA AQUA er et brukervennlig utvalg av produkter for gode avlinger i resirkuleringssystemer. Med disse systemene renner ikke dreneringsvannet ut, men det blir gjenbrukt. En av de store fordelene med å dyrke i et resirkuleringssystem er at den bruker mindre næringsstoffer og vann enn de fleste andre systemer. I tillegg er plantene i direkte kontakt med næringsløsningen.

Avlingene blir større med CANNA AQUA på grunn av en grundig kontroll av næringsstofftilførselen i løpet av vekst- og blomstringsfasen. Derfor er det ingen overraskelse at i Storbritannia, der de fleste dyrkere arbeider med lukkede hydroponiske systemer – velger de fleste av dyrkerne innen hydrokultur CANNA AQUA-næringsstoffer og CANNA Aqua Clay Pebbles.

Fordeler med CANNA AQUA

aqua_advantages_content_1

Hydroponiske dyrkere som virkelig ønsker det beste av det beste, velger CANNA AQUA. CANNA AQUA-produktserien består av næringsstoffene CANNA Aqua Vega og Aqua Flores, og CANNA Aqua Clay Pebbles.

CANNA Aqua Vega- og Aqua Flores-næringsstoffer er unike i forhold til alle andre eksisterende næringsformler. Fordeler med CANNA AQUA-næringsstoffer:

  • Nøyaktig kontroll av næringsstoffer betyr større avlinger
  • Brukervennlig, pH-verdien behøver ikke justeres

Dyrkeguide

Tips Rotvekst

Følg nøye med på røttene. Hvis ikke vil de vokse inn i dreneringshullene. Dette vil blokkere dreneringen og systemet vil stoppe sirkuleringen.

AQUA InfoPaper

AQUA InfoPaper

Vil du vite mer om CANNA AQUA? I dette informasjonspapiret vil vi forklare alt du trenger å vite om å dyrke planter i resirkuleringssystemer.