• I plantens frodige generative (blomstrende) fase er det svært viktig at alle nødvendige næringsstoffer er direkte tilgjengelige og i riktige mengder. Aqua Flores stimulerer veksten av frukt og inneholder alle nødvendige elementer som kreves under blomstringsfasen. For eksempel krever planten mindre nitrogen under blomstringsfasen. Men behovet for kalium og fosfor er større. Aqua Flores er rik på disse elementene og spesielle chelaterte sporstoffer tillate direkte absorpsjon. noe som resulterer i en perfekt blomstring.
  • Aqua Flores stimulerer befruktningen og gir hver plante sin karakteristiske smak.
  • Aqua Flores er lett å bruke, oppløses direkte og er svært egnet for dyrking med resirkulerende hydroponiske systemer. Den inneholder pH-stabilisatorer, så det er ikke nødvendig å justere pH-verdien.
  • Aqua Flores-næringsstoffet inneholder også silisium, humus- og fulvinsyrer.

  Hvorfor A- og B-næringsstoffer?

  CANNA Aqua Flores-næringsstoffer består av to deler, én A-del og én B-del. Vi skiller mellom disse for en grunn. Hvis noen av elementene i del A og B blir blandet sammen på samme tid, lager de blokkeringer. Planten kan ikke absorbere dette. Dette er grunnen til at du først skal tilføre A-komponenten og deretter B-komponenten.

  Additional info

  Tilleggsinfo

  Image
  CANNA Aqua Flores
  Tilgjengelig i
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info