• CANNA Coco Natural er et organisk produkt som lar seg bufre veldig lett, og er fri for skadelige virus eller jordsykdommer.
  • CANNA Coco Natural har et utmerket vann-/luftsystem som gir ideelle forhold for denne dyrkingsmetoden.
  • CANNA Coco Natural kan benyttes en rekke ganger.

  CANNA Coco Natural = kvalitet

  CANNA Coco Natural er produsert på samme måte som CANNA Coco Professional Plus. CANNA Coco Natural inneholder 100 % kokosflak og er produsert i India under behandlingen av kokosnøtter. Produksjonsprosessen er underlagt strenge kvalitetskontroller, slik at vi kan gå god for dette produktets kvalitet.

  Mindre bufring betyr mer kontroll

  Bufringen dav CANNA Coco Natural er ikke så kraftig som CANNA Coco Professional Plus. Noe som betyr at du har mer kontroll over bufringsprosessen og har mer innflytelse på veksten og blomstringen til planten. Hvis du ønsker å forhåndsbufre denne kokosen til samme nivå som dens søskenprodukt, er det verdt å ta en titt på CANNA COGr Buffer Agent.

  Takket være den lette bufringen og forhåndsbløtlegging er dette produktet mye lettere. Dette betyr at det er mindre vann i posen. Produktet veier 11-12 kg, og er derfor lett å transportere. Du trenger bare la den bløtlegges litt i vann, i vekstrommet.

  Alt i alt, er dette et svært pålitelig produkt. Bare ikke like enkel å bruke som CANNA Coco Professional Plus. Valget er ditt – du velger hvilken av de to du foretrekker!

  CANNA Coco Natural er et kvalitetsprodukt som oppfyller strenge standarder for hagedyrking. Renheten til råvarene som brukes skiller den fra andre substrater som er basert på kokos. CANNA COCO Natural består av 45 % trecellulose noe som sørger for at de fysiske egenskapene beholdes i lang tid. Vann-/luftforholdet er 73 %/23 %. I tillegg tilbyr dette mediet perfekte forhold for dyrking fordi kokosflakene blir skylt og bufret. Dette gjør det mulig for planten å utvikle seg raskt fra starten av dyrkingen.

  Brukerveiledning

  Bruk potter som er minst 5 liter. Jo større potten er, jo mer konstant vil rotmiljøet være.

  Hvis du bruker CANNA COCO Natural-substrat i kombinasjon med gjødsel fra CANNAs COCO-serie som er utviklet for dette formålet, investerer du i kvalitet og sikkerhet!

  • Plastemballasjen er 100 % resirkulerbar.
  • CANNA COCO Natural er et 100 % naturlig produkt, fremstilt av kokosnøtter
  • Inneholder 50 liter
  Additional info

  Tilleggsinfo

  Image
  CANNA Coco Natural
  Tilgjengelig i
  50L
  Sertifiseringer
  Image
  Product info