AQUA

Aqua InfoPaper

AQUA InfoPaperVil du vite mer om CANNA AQUA? I dette informasjonspapiret vil vi forklare alt du trenger å vite om å dyrke planter i resirkuleringssystemer.

La culture hydroponique en bref

Kort om hydroponikk

Hydroponiske dyrkingssystemer er svært populære, og populariteten vil bare øke. Hydroponiske systemer er egnet for både små- og storskaladyrking. Direkte kontrollalternativer betyr større avlinger hvor riktige næringsstoffer anvendes.

Les systèmes fermés

Resirkuleringssystemer

I et resirkuleringssystem renner ikke dreneringsvannet ut, men det blir gjenbrukt. Det finnes flere ulike typer resirkuleringssystemer: NFT (næringsfilmteknikk), aeroponikk, flo- og flom-systemer og dryppsystemer.

L'utilisation des systèmes fermés

Bruke resirkuleringssystemer

Dyrking uten plantejord tilbyr store fordeler for dyrkeren. De viktigste fordelene er høy grad av kontroll, mer effektivt vannforbruk og mangel på substratavfall (NFT).

Alt om EC og pH med AQUA

Alt om EC og pH med AQUA

I resirkuleringssystemer kan pH-verdien variere mer enn i hydroponiske systemer. Det samme gjelder EC-verdien. Så det er lurt å sjekke EC- og pH-nivåene regelmessig. Men ... AQUA-næringsstoffene er balansert på en slik måte at man ikke trenger å justere pH-verdien.

La culture dans les systèmes fermés

Dyrke i resirkuleringssystemer

Det er et par ting du må ta hensyn til når du dyrker i et resirkuleringssystem. Du trenger bra vannkvalitet, riktig sammensetning av næringsstoffer og riktig temperatur i dyrkerommet.

Les substrats, engrais et additifs AQUA

AQUA-substrat, næringsstoffer og tilsetningsstoffer

Ikke alle substrater er brukbare hvis du dyrker i et resirkuleringssystem. Det er også en grunn til at det brukes spesielle næringsstoffer for denne vekstmetoden.