CANNA Terra Seed Mix

CANNA Terra Seed Mix er en plantejord som er perfekt for spiring av frøene til favorittplantene dine.

Fordeler med CANNA Terra Seed Mix

  • Den homogene, stabile strukturen til Terra Seed Mix holder godt på vann, noe som gir frøene den beste muligheten for å spire riktig.
  • CANNA Terra Seed Mix er også spesielt egnet for bruk ved rotdannelse av stiklinger.
CANNA Terra Seed Mix

Retningslinjer for bruk

Såing med Terra Seed Mix

Så frøene i CANNA Terra Seed Mix 2-3 mm dypt (maks 5 mm) i en beholder som har en maksimal diameter på 5 cm. Spray på vekstmediet regelmessig. Spirer bruker først energireservene som er tilgjengelige i frøet.

Hold frøene varme (20-25 °C) og fuktig ved hjelp av for eksempel en propagator. Fjern lokket til propagatoren så snart spirene dukker opp fra bakken.

Unge spirer

De unge spirene er veldig ømfintlige, så ikke plasser dem i direkte sollys eller i nærheten av en kraftig vekstlampe, da denne kan brenne dem. Gi de unge plantene en gjødselløsning som har en lav EC (1,2) og tilsett CANNA Rhizotonic for å styrke røttene. Spirene er klar til å bli plantet i potter når de har utviklet to eller tre blader.

Dyrke utendørs

Selv om det er mulig å så frø direkte i bakken og la dem spire der, er suksessraten betydelig lavere enn når denne fremgangsmåten utføres innendørs. Bakketemperaturene utendørs gir ikke ideelle forhold for å spire frø. Plassere spirene som har kommet frem på et sted der de kan akklimatiseres til forholdene utendørs, på for eksempel balkongen.

Begynn med å spire innendørs. Plassere spirene som har kommet frem på et sted der de kan akklimatiseres til forholdene utendørs.

Stiklinger med mer

Når plantene har utviklet et godt rotsystem med CANNA Terra Seed Mix kan de overføres til et vekstmedium som CANNA Terra Professional, CANNA Terra Professional Plus, CANNA Coco-substrater, CANNA Aqua Clay Pebbles eller steinull hvor de vil vokse til de er fult utviklet. CANNAs utvalg av næringsstoffer inneholder de beste spesifikke kombinasjonene for hver av disse vekstmediene, som vil garantere en optimal innhøsting.

  • Plastemballasjen er 100 % resirkulerbar
  • Oppbevares på et kjølig, mørkt sted, med minimumstemperatur 4 ºC
  • Inneholder 25 liter.

terra-seedmix-directions_content_1.png