CANNA TERRA

CANNA TERRACANNA TERRA er en serie med næringsstoffer og substrater som er spesielt utviklet for dyrking av planter i torvbasert plantejord. CANNA TERRA kan brukes til dyrking i både potter og plantejord, innendørs og utendørs.

Næringsstoffene i CANNA TERRA har blitt utviklet for å gi gode resultater med alle typer plantejord. For å få mest mulig ut av næringsstoffene til TERRA har CANNA et spesielt utvalg av plantejord: CANNA Terra Professional, CANNA Terra Professional Plus og CANNA Terra Seed Mix.

Fordeler med CANNA TERRA

terra_advantages_content_1

CANNA TERRA er spesielt utviklet for dyrking av planter i torvbasert plantejord. Fordeler med CANNA TERRA:

  • Større avlinger
  • Enkel å bruke og perfekt for den uerfarne dyrkeren
  • TERRA-næringsstoffer absorberes raskt
  • Bedre vekst og blomstring

Dyrkeguide

Tips CANNAZYM

CANNAZYM kan gis kontinuerlig og dette oppnås lettest ved å blande den med gjødslingen i forholdet 2,5 ml/liter; 1:400, eller det kan gis én gang i uken i forholdet 10 ml/liter; 1:100. En annen mulighet er å tilsette CANNAZYM i næringstanken når den er 25 % full ved 10 ml/liter; 1:100. CANNAZYM gjør også plantejorden mer egnet for gjenbruk.

TERRA InfoPaper

TERRA InfoPaper

Vil du vite mer om CANNA TERRA? I dette informasjonspapiret vil vi forklare alt du trenger å vite om å dyrke planter i plantejord. Det å dyrke i plantejord er vanligvis den enkleste måten å dyrke på.