Fordeler med CANNA COCO

Kokosdyrkere som virkelig ønsker det beste av det beste, velger CANNA COCO. Det er en avansert kombinasjon av høyverdige kokossubstrater og gjødsel som garanterer de beste resultatene.

CANNA COCO stimulerer rotutvikling

CANNA COCO-substratet er luftigere enn for eksempel plantejord. Dette betyr at det er mer plass til rotdannelse og plantene får mye mer oksygen. Dette stimulerer vekst og blomstring, og produserer større avlinger.

Miljøvennlig

Advantages COCO

CANNA COCO-substratet er miljøvennlig. Ingen energisløsende produksjonsmetoder er brukt under produksjonen av dette langvarige dyrkingssubstratet. Kokosfibre er hentet fra kokosskall som er et naturlig produkt som kan høstes gjennom hele året.

Enkel dyrking

Det er lett å dyrke med CANNA COCO. Alle næringselementene for vekst- og blomstringsfasen finnes i CANNA COCO A- og B-næringsstoffer. På grunn av den unike bufferevnen til CANNA COCO-substratet (det binder næringsstoffer og frigjør dem) og dets svamplignende struktur, lagres de næringsstoffene som trengs for å sikre stor avling i kokosen. Dette betyr at planten i seg selv kan regulere mengden og tidspunktet for næringsinntak.

CANNA COCO lagrer vann og næringsstoffer

Kokosfibre har tilstrekkelig kapillaritet til å beholde nok vann og næringsstoffer. Dette betyr at planten kan gå i lengre perioder uten vann, noe som kan skje hvis en gjødselpumpe for eksempel blir ødelagt.