CANNA COGr

CANNA COGrI tillegg til det vanlige CANNA COCO-produktet finnes også CANNA COGr. Dette er en serie med næringsstoffer og et spesielt kokssubstrat, kalt CANNA COGr boardDette kokossubstratet har de samme egenskapene som CANNAs andre kokossubstrater, men den har en grovere struktur som er spesielt egnet for den erfarne kokosbrukeren. Det finnes også en spesiell serie med næringsstoffer for CANNA COGr, kalt CANNA COGr Vega og CANNA COGr Flores. COGr Board krever et spesielt buffermiddel.

Fordeler med CANNA COGr

coco_advantages_content_1

COGr er en ny og revolusjonerende produktserie for plantedyrking med kokos. Den er perfekt for den erfarne og krevende dyrkeren. Fordeler med CANNA COGr:

  • Fullstendig kontroll. En dyrker kan bufre, administrere næringsstoffer og selv bestemme hvor lenge han/hun lar plantene vokse eller blomstre. På denne måten kan avlingen bli vesentlig forbedret.
  • Større avlinger. Den luftige strukturen til COGr Board gjør det mulig å få større avlinger med mindre næringsstoffer.

Dyrkeguide

Tips RHIZOTONIC

Bladgjødsling med RHIZOTONIC er mest effektiv når den utføres rundt tidspunktet hvor lysene slukkes når man dyrker innendørs, eller like før solnedgang når man dyrker utendørs.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Vil du vite mer om CANNA COCO? I dette informasjonspapiret vil vi forklare alt du trenger å vite om å dyrke planter i kokos. Dyrking i kokos er den mest populære metoden for både profesjonelle dyrkere og hobbydyrkere.