CANNA Coco Slabs

CANNA Coco Slabs har blitt utviklet og skapt for å oppfylle alle krav til plantedyrking.

Fordeler med CANNA Coco Slabs

  • Substratet kan brukes flere ganger. Etterpå kan det brukes som forbehandling for plantejord.
  • Det er miljøvennlig og oppfyller de strenge R.H.P.-kravene.
  • CANNA Coco Slabs er organiske produkter med en homogen struktur, uten kjemiske tilsetningsstoffer, skadelige virus og jordsykdommer.
  • I motsetning til kokosfiber, som også brukes i hagebruk er CANNA Coco Slabs fri for fiber og kommer i fine flak. Dette gir bedre kvalitet og avling.
  • CANNA Coco Slabs inneholder en kompleks vann-/luftblanding som gir perfekte forhold for nesten alle foredlingsmetoder.

CANNA Coco Slabs inneholder det samme kokosproduktet som CANNA Coco Professional Plus!

CANNA Coco Slabs

Retningslinjer for bruk

CANNA COCO Slabs er et fantastisk plantevekstmedium og gir gartnere og plantene deres mange fordeler. CANNA COCO er et 100 % naturlig produkt, laget av kokosnøtter dyrket i India. Under produksjonsprosessen overvåkes kvaliteten konstant og gir deg et produkt av høy kvalitet.

Brukerveiledning

Bruk ca. 5 liter CANNA COCO-gjødselløsning per m2, per dag (for fullvoksne planter). For større planter bruk minimum 5 liter. Ved å bruke en større potte får du et mer stabilt rotmiljø. Husk å gi tilstrekkelige med muligheter til drenering i pottene. Du kan eventuelt bruke et tynt lag med CANNA Aqua Clay Pebbles i bunnen av potten for tilstrekkelig drenering.

CANNA Coco Slabs er et produkt av høy kvalitet og er i samsvar med de høyeste RHP-standardene (kommersielle forskrifter for blomsterjord). Dens overlegne startmateriale, den strukturelle oppbyggingen og dens renhet gjør den til et utmerket substrat. CANNA COCO består av 45 % cellulose som gir den langvarige fysiske egenskaper. Vann-/luftkomplekset inneholder 73 % vann og 23 % luft. Kokosmassen er forhåndsbufret i henhold til en spesiell prosedyre. Dette er nødvendig for å få optimale vekstforhold og dette sørget for at plantene får det beste utviklingspotensialet.

Bruk CANNA Coco Slabs med riktig gjødsel, og du vet at du investerer i kvalitet og sikkerhet!

  • Plastposen kan resirkuleres.
  • CANNA COCO er et 100 % naturlig produkt, laget av kokosmasse
  • Innhold: 12 liter