CANNA Coco Professional Plus

CANNA Coco Professional Plus er et kokosbasert vekstmedium som gir gartneren og plantene deres mange fordeler, sammenlignet med andre substrater:
  • CANNA Coco Professional Plus er et rent, organisk produkt med en homogen struktur og den er blitt fullstendig bufret, noe som eliminerer bivirkningene ved dyrking med kokosfiber, ettersom kokosfiber kan bruke opp noen av næringsstoffene.
  • CANNA Coco Professional Plus er fri for skadelige virus og jordsykdommer, takket være CANNAs unike produksjonsprosess.
  • CANNA Coco Professional Plus har et komplekst vann-/luftsystem som gir ideelle forhold for dyrking av planter.
  • CANNA Coco Professional Plus kan brukes en rekke ganger og blir et perfekt forbedringsmiddel for plantejord etter bruk.

CANNA Coco Professional Plus = R.H.P.-kvalitet

CANNA Coco Professional Plus inneholder 100 % kokosflak. Spesielt utvalgte indiske kokosnøtter danner basen for CANNA COCO Professional Plus. Sluttproduktet berører ikke bakken utendørs i løpet av produksjonsprosessen og dette sikrer at sluttproduktet er fri for ugress eller jordsykdommer. Vasket i friskt vann betyr at det ikke er noe salt i vannet. Dette gjør det til fremtidens beste vekstmedium.

Produksjonsprosessen er underlagt strenge kvalitetskontroller, slik at vi kan gå god for dette produktets kvalitet.

CANNA Coco Professional Plus er merket med det strengeste R.H.P.-kvalitetsmerke. Faktisk overgår kvaliteten på produktet R.H.P.-standarden Kort fortalt, betyr R.H.P.-kvalitetsmerketat produktet er fri for ugress. R.H.P.-inspeksjonen begrenser seg ikke bare til det ferdige produktet, men dekker også anskaffelse og bearbeiding av råvarer – hele veien til posen.

CANNAs bufringsprosess lar oss «forhåndsprogrammere» mediet til en viss alder. Dette sørger for at du får det samme konsekvente materialet av høy kvalitet, gang på gang.

CANNA Coco Professional Plus

Retningslinjer for bruk

CANNA Coco Professional Plus er et kokosprodukt av beste kvalitet som overgår de strengeste RHP-standardene. Den skiller seg ut fra de andre kokossubstratene ved å bruke førsteklasses råvarer, og ved å ha optimal struktur og renhet. CANNA Coco Professional Plus består av 45 % trecellulose noe som sørger for at de fysiske egenskapene beholdes i lang tid. Vann-/luftforholdet er 73 %/23 %. I tillegg til dette følges det en spesiell prosedyre for skylling og bufring av kokosflakene som er tilpasset behovene til plantene. Dette er nødvendig for å oppnå de beste vekstbetingelsene i substratet, slik at planten kan utvikle seg optimalt fra starten av dyrkingen.

Brukerveiledning

Bruk potter som er minst 5 liter. Jo større potten er, jo mer konstant vil rotmiljøet være.

Hvis du bruker CANNA Coco Professional Plus i kombinasjon med gjødsel fra CANNAs COCO-serie som er utviklet for dette formålet, investerer du i kvalitet og sikkerhet!

  • Plastemballasjen er 100 % resirkulerbar
  • CANNA COCO Professional Plus er et 100 % naturlig produkt, laget av kokos
  • Inneholder 50 liter