COCO

COCO InfoPaper

COCO InfoPaperVil du vite mer om CANNA COCO? I dette informasjonspapiret vil vi forklare alt du trenger å vite om å dyrke planter i kokos. Dyrking i kokos er den mest populære metoden for både profesjonelle dyrkere og hobbydyrkere.

La fibre de coco en général

Generelt om COCO

Kokostorv er restmaterialer etter at fibrene har blitt fjernet fra den ytterste skallet av kokosnøtten. Det tok 10 århundrer for å gjøre dette avfallet til fremtidens medium. Den første beskrivelsen av kokosprosessen dateres tilbake til 1000-tallet og ble nedskrevet av arabiske handelsmenn.

L'utilisation de CANNA COCO

Bruke CANNA COCO

På grunn av de høye kostnadene og kompleksiteten i sofistikerte hydroponiske systemer, bruker flere og flere dyrkere CANNA COCO til sine personlige behov.

COCO-kvalitet

COCO-kvalitet

I 1998 steg populariteten til kokos enormt, noe som førte til mangel på råmaterialer. Da de ledende plantejord- og substratprodusentene ikke lenger kunne ignorere produktet, begynte de å bruke råmateriale fra nye kilder uten å ta hensyn til kvalitetsaspekter. Dette førte til store avlingsskader, spesielt i Frankrike og Nederland.

Les engrais et substrats COCO et COGr

COCO- og COGr-substrater og næringsstoffer

Fordi CANNA COCO er 100 % organisk, har det relativt høy kasjonutvekslingskapasitet (CEC). Dette betyr at substratet kan holde på visse næringsstoffer, og dermed må disse næringsstoffene tilføres i en spesiell form som forblir tilgjengelig for planten.