CANNA Terra Professional

CANNA Terra Professional er en nitrogenrik plantejord for plantedyrking. Plantene vokser best i nitrogenrik plantejord. CANNA Terra Professional-plantejord er ulikt noe du vil finne på et hagesenter. Den inneholder en blanding av oppgradert svart torv, granulert torvmose og perlitt. Dette er plantejorden du vil bruke hvis du dyrker innendørs eller utendørs.

Fordeler med CANNA TERRA Professional

  • Eksklusive, organiske ingredienser som luftig torvmose, fri for sykdommer.
  • Disse ingrediensene fremmer også eksepsjonell rotutvikling og dannelsen av tykkere stammer.
  • Større avlinger. Raskere metabolisme kombinert med lave sykdomsrater, sikre økt produksjon.

Disse egenskapene og mer gjør CANNA Terra Professional godt egnet til dyrking av planter.

CANNA Terra Professional

Retningslinjer for bruk

Løs opp CANNA Terra Professional og komprimer den litt, deretter ha den i pottene. Tilsett vann til litt av vannet begynner å renne gjennom, og deretter plasser planten i CANNA Terra Professional.

Vanning

Avhengig av størrelsen på potten, vekstbetingelser og plantens vekstfase, justerer du mengden vann som gis til planten etter behov. Under normale forhold vil voksne planter fordampe 4-6 liter fuktighet i døgnet, per m2.

For større planter bør du bruke 5-liters potter eller større. Jo større potten er, jo mer konstant vil rotmiljøet være. Hvis du bruker hydroponiske systemer, sørg for at det er tilstrekkelig drenering. Det kan hende det vil være lurt å legge et tynt lag med hydrogranulater i bunnen av potten for bedre luft og drenering.

CANNA Terra Professional er et produkt med homogen struktur, og som er naturlig og fri for skadelige virus og jordsykdommer. CANNA Terra Professional har et kompleks vann-/luftsystem som skaper forhold som er ideell for nesten enhver form for dyrking. Etter bruk blir CANNA Terra Professional et utmerket forbedringsmiddel til plantejord.

  • CANNA Terra Professionals plastemballasje er 100 % resirkulerbar.
  • Oppbevares på et tørt og kjølig sted
  • Må ikke utsettes for temperaturer under 4 °C
  • Posen inneholder 25 liter eller 50 liter