Bak kulissene hos CANNA

Har du noen gang lurt på hva som foregår før CANNA-produktene havner på hyllene i butikken? CANNA med sine mange års kunnskap og kompetanse, tilbyr for første gang en titt bak kulissene, hvor du kan se hele prosessen bak produktene vårene. Det hele starter på forskingssenteret vårt og deretter bærer det videre til produksjon av alle næringsstoffene, tilsetningsstoffene og substratene.

CANNAs vitenskapelige forskningssenter er dedikert til forskning, med fokus på innovasjon for planter, substrater og plantenæringsstoffer. Ulike gjødselsammensetninger, belysning og andre produkter som er viktige i dyrking, testes under ulike forhold. Det å finne ut hva en plante virkelig trenger og utvikle de beste oppskriftene for næringsstoffene, er det, det handler om.

Hva gjør CANNAs produkter så vellykkede? Hvorfor er noen ingredienser så effektive som en stimulator? Våre laboratorier gir svar på alle disse spørsmålene og mange flere.

Produksjonsanlegget til CANNA spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av plantenæringsstoffer. Anlegget benytter de mest moderne teknikkene for å lage sluttprodukter av høyeste kvalitet, og det tar seg også av alle logistiske prosesser.

En ekstra kvalitetskontroll er en del av den daglige prosedyren som garanterer CANNA-standardene.

Fra start til slutt: CANNA er hva du får.