HYDRO

HYDRO InfoPaper

HYDRO InfoPaperVil du vite mer om CANNA HYDRO? I dette informasjonspapiret vil vi forklare alt du trenger å vite om å dyrke planter i inerte hydroponiske systemer.

Generell informasjon om inerte substrater

Generell informasjon om inerte substrater

Begrepet å dyrke i substrater brukes ofte feil. Et substrat er synonymt med alt som en plante kan vokse i eller på. Substratet, eller vekstmediet, holder derfor planten på plass. Eksempler på substrater er pottekompost, kokos og steinull.

Steinull og andre inerte substrater

Steinull og andre inerte substrater

CANNA HYDRO-næringsstoffer er spesielt utformet for å gi best mulig resultater når de brukes i kombinasjon med inert substrat. Av alle inerte substrater, er steinull det mest brukte. Steinull brukes mye i nederlandsk hagebruk fordi, av alle inerte substrater, sikrer steinull rask utvikling av gode rotsystemer og i tillegg kan det lett håndteres og har gode støtteegenskaper. Planter som dyrkes i steinull forblir oppreist uten ekstra støtte.

Bruke hydroponiske systemer med inerte substrater

Bruke hydroponiske systemer med inerte substrater

Gjødselen i CANNA HYDRO-serien er tilgjengelige i to versjoner, for hardt vann og for bløtt vann. Hvis hardheten til vannet er 6 dH eller mer, bruk varianten for hardt vann. Hvis hardheten til vannet er mindre enn 6 dH, anbefales varianten for bløtt vann.

CANNA HYDRO-gjødsel

CANNA HYDRO-gjødsel

Det finnes selvfølgelig mange gode grunner til å velge CANNA. CANNAs gode rykte kommer av vårt arbeid for å være ledende på vårt felt med nye utv­iklinger. Tross alt er CANNA-gjødsel den mest brukte i hele verden!